Nachtkastje

Toen we het over de applicatie hadden, hadden we een heel goed spel. Ik bleef het verbergen omdat ik er nog niet zeker van was. We hebben al een tijdje niet geschreven, het is vrij duidelijk dat de heer overdrijft omdat we hebben gefaald.
Na een paar maanden zag ik dat hij mijn profiel al had gecontroleerd. Ik stuurde hem een ​​bericht met de tekst: “Ségro, ben je me nog niet vergeten?” waar hij zei: “Het was een ongeluk.” Ik antwoordde “Ja” en toen antwoordde ik terug. Stiekem hoopte ik hem nog eens te horen, en ik realiseerde me meteen dat ik al een ruwe en ruwe tolk miste. Op de een of andere manier kwam ik terug om over dat geile spel te praten met een volslagen vreemde.
Twee weken geleden zag ik hem mijn profiel opnieuw controleren. Ik antwoordde: “Het is weer een ongeluk!!!” waarop hij antwoordde: “Nee, ik wil je mooie gezicht weer zien. In werkelijkheid is het beter, maar mevrouw durft het daar niet mee eens te zijn. “Na de hele middag sms’en, besloten we haar ‘s avonds thuis te ontmoeten.” Het kan geen kwaad. “Ik heb hem gehoord. Omdat hij nog een baan had en ik ook, hebben we elkaar die avond ontmoet.”

Om 22.30 uur stond ik voor zijn deur. Pfff, ik was zo zenuwachtig dat ik mijn stem hoorde trillen. Hij kuste mijn wang en zei met veel gelach: “Hallo, dat is het.” Tijdens het glaasje wijn praatten we over van alles. Ze ziet er goed uit en heeft een mooi lichaam. Ik voelde meteen een klik, maar ik wist niet zeker of het elkaar was. Op een gegeven moment vroeg hij of hij bij mij op de bank mocht zitten, waarop ik voorzichtig antwoordde: “Het is je eigen bank!”

Lachend schonk hij zich nog een drankje in en ging naast me op de bank zitten. Hij draaide zich om en kuste me opgewonden. Hij kuste me in de nek met zijn droevige tong en kietelde spottend mijn oren, zo intens dat ik een beetje vocht uit mijn kutje voelde stromen. Ik zuchtte en bood me vrijwillig aan. Zijn grote handen verdwenen onder mijn shirt en masseerden mijn borst goed. Mijn tepels zijn gezwollen en hard, dat wil ik zeker nog.
Ik voelde langzaam zijn lichaam en kwam een ​​staande reus tegen. Zijn grote pik was hard en zijn ballen vulden mijn hele hand. Langzaam begon ik met zijn ballen te spelen. Het amuseerde haar duidelijk en ze kreunde van vreugde. Hij fluisterde sensueel in mijn oor toen ik met hem zijn kamer binnenliep. Hij pakte mijn hand en trok me weg. Hij pakte snel de restjes die we bij zich hadden. Ik ging op het bed zitten en greep zijn dikke harde lul en begon hem te zuigen, hem zo goed als ik kon doorslikkend.
Hij duwde vrolijk tegen mijn benen en stopte zijn vingers in mijn natte kutje. Het tempo veranderde, zijn vinger prikte me bijna naar mijn top. Ik hou er nog steeds niet van om zijn hand goed vast te houden. Om van gedachten te veranderen, vroeg ik of hij ook sliep. Hij rolde me op mijn buik en kroop op me. Een beweging was in mij met zijn dikke rechte pik. Hij heeft me enthousiast en diep gekwetst. Af en toe vergeet ik gewoon te ademen dat ik ervan geniet, maar helaas komt het na een paar shots. Hij verliet me en bood hem zijn excuses aan. “Het spijt me, je maakt me gek, je bent zo geil.” We zuchtten even en vielen in slaap. Op dertigjarige leeftijd voelde ik plotseling zijn handen dicht bij mijn nek. Hij duwde me op mijn rug en verborg zijn hoofd onder de dekens. Ze streelde zachtjes mijn clit. Met twee vingers in mijn kutje slikte ze me kort na een intens orgasme in. Hij kuste me en vroeg of ik het leuk vond. ‘Als je in bad wilt, zal ik koffie voor je maken.’ “Koffie smaakt, ik ben klaar,” lachte ik. Na de koffie ging ik ‘s ochtends vroeg naar huis, viel in slaap en werd langzaam wakker uit een mooie geile droom, waarin ik zelfs een grote rol speelde. Het was een fanatieke relatie van één nacht om nooit te vergeten.

Posted in Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *